Kanske har du sett det här meddelandet på din användarprofil?

eller

Detta beror på att Studi.se får denna information direkt från din skola eftersom du loggar in via Skolfederation. Om något i din information inte stämmer så kontakta dem för en ändring. När ändringen är klar där kommer det automatiskt rättas på Studi.se nästa gång du loggar in.

Google inloggning

Om du använde Google-knappen för att logga in kan du också få detta meddelande och din information kommer då direkt från ditt Google konto och kan bara ändras där.

Om du vill ha kvar ditt konto men byta skola

Kontakta oss på supportchatten om du trots detta behöver göra en förändring, t.ex. om du byter kommun, så kan vi hjälpa dig.