Varför fungerar inte inloggningen?

Detta kan bero på olika anledningar.

1. Er kommun använder sig inte av någon skolportal kopplat till Studi.
  2. Er kommun använder sig av en skolportal men dina, eleven eller kollegans uppgifter finns inte med i de uppgifter som skickas via skolportalen till Studi.
  3. När uppgifterna är skickade till Studi så finns inget konto skapat. Det skapas först när användaren använder sig av skolportalens inloggning.
  4. Om det inte fungerar med lösenord eller koppling för att komma in på Studi kontakta gärna oss på Support@studi.se eller den gröna pratbubblan nere till höger. Det är också bra att kontakta kommunens IT-avdelning för att undersöka om fler användare har samma problem.