tl,dr;

• AngularJS, HTML, SASS, API på LAMP stack, Laravel, PHP7, AWS, DevOps, CI
  • Gör skillnad på riktigt, höga mål, fantastisk kundfeedback, fungerande affär
  • E-learning på 6 språk, 11 ämnen, producerar eget innehåll, > 100 000 aktiva månatliga användare

Om Rollen

Här är några exempel på vad du kan komma att göra hos oss

• Utveckla funktionalitet och arkitektur i vårt AngularJS front-end .
  • Utveckla och utforma UI och UX från idé till utförande tillsammans med vår seniora designer.
  • Implementera befintlig och framtida design och stil med CSS, markup och JS.
  • Stödja produktägare med A/B test och användarmöten för att hitta rätt strategier och funktioner
  • Följa med i senaste rönen om lärande, gamification mm och bidra till utvecklandet av produkten i stort.

Vem söker vi

• Du har stark AngularJS erfarenhet. Vue.js och ReactJS är meriterande.
  • Du kan skapa snygga, väl strukturerade och effektiva front-end i HTML/CSS/JS
  • Du är en schysst och öppen teammedlem som hjälper kollegorna och bidrar till att vi utvecklas som agilt ett team.

Om Studi

Hur gör vi för att ge alla en bra start i skolan? Hur ger vi alla samma möjligheter att lära i sin takt oavsett språk, förmåga och bakgrund? Vi på Studi.se är övertygade om att vi kan skapa ett roligare och mer tillgängligt sätt att lära. Vi producerar ett lättanvänt digitalt läromedel som används i hundratals klassrum. Med Studi får lärare mer tid för personlig undervisning, utländska elever får en bra start i svenska skolan på sitt eget språk och alla elever får ett kul och interaktivt alternativ till boken.

Vi är ett litet team av mångfacetterade människor som bl.a. manusförfattare, skådespelare, utvecklare, lärare och animatörer. Här är det lätt att trivas och det finns alltid mycket att lära av varandra.

På Studi finns stora möjligheter till att utvecklas både i roll och kompetens. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakt: patrick+fe@studi.se