Ibland vill man byta lösenord

1. Gå in i lärardelen och klicka på "Elever".
  2. Välj en klass i listan eller klicka på flera elever direkt.

Till vänster så ser du en lång lista på alla elever i skolan. Du kan välja att filtrera listan genom att välja en klass så att eleven blir lättare att hitta. Klicka på de elever du vill ändra lösenord på.

3. Klicka på "Återställ Lösenord"

4. Skriv i "NYALÖSEN" för att kunna återställa lösenorden och klicka på knappen.

5. Klicka på "Skriv ut" för att skriva ut en lista på de användarnamn och lösenord som återställts.

6. Efter det kan listan gå runt i klassrummet eller klippas isär eller hanteras på det sätt som du som pedagog finner vara bäst för just dina elever.

7. När eleverna loggat in behöver de byta lösenord till något som är lättare att komma ihåg.