1. Klicka på elever i lärardelen.

2. Väj en eller flera elever

Välj sedan vilken klass eleven är i just nu på Studi eller gå direkt till eleverna under klassväljaren och klicka i de elever som ska ändras.

3. Klicka på "Byt klass på dessa elever".

Efter att du valt elever så hittar du till höger på hemsidan en knapp som ger dig möjligheten att ändra klass på eleven.

4. Välj vilken klass eleven ska flyttas till och spara sedan.

Välj en klass i listan som eleven/eleverna ska flyttas till. Skulle det vara så att klassen du vill byta till inte finns går behöver du först lägga till den klassen under huvudmenyvalet "Klasser".