Gå in i lärardelen och klicka på "Elever".

2. Välj en klass i listan eller klicka på en elev direkt.

Till vänster så ser du en lång lista på alla elever i skolan. Du kan välja att filtrera listan genom att välja en klass så att eleven blir lättare att hitta. Klicka på den elev du vill ändra lösenord på.

3. Klicka på "Redigera"

För att kunna ändra uppgifter på eleven så klickar du på "Redigera".

4. Klicka på "Change password" och fyll i ett nytt lösenord.

Klicka på "Change password" och fyll i ett nytt lösenord till eleven. Lösenordet kommer aldrig att bli synligt igen så lägg det på minnet. Klicka sedan på spara