Just nu är det eleverna som gör jobbet. Men vi jobbar på en funktion där även lärare kan lägga till elever.

Det finns två steg i denna process. Nedan förklarar vi hur eleven registrerar sig på din skola. Den är skriven så att du kan skriva ut och ge instruktionen till eleven.

Anda steget kan du läsa om här:

1. Gå till Studi.se och klicka på "Bli medlem".

På Studis förstasida så finner du två knappar ovan gubbarna. Klicka på den vänstra gröna knappen som säger Bli medlem.

2. Fyll i dina uppgifter.

Välj en email du använder använder.
Skolans email är inte obligatoriskt. Välj även ett lösenord som du kommer ihåg.

3. Skriv sedan din skola och välj skolan i listan.

Du kan även söka på kommun och välja din skola.
(Bilden nedan är bara ett exempel. Skriv självklart din skolas namn.)

4. Välj din klass ur listan.

Skulle det vara så att din klass inte finns så kan du klicka på "lägg till ny klass".

5. Efter det är det klart och du kan börja titta på lektioner.

(Din lärare måste även godkänna dig på skolan för att du ska får fortsätta att kolla på lektioner i all framtid. Innan du är godkänd får du bara se 10 lektioner.)