När du tar bort en elev så försvinner inte eleven från Studi utan försvinner endast från din skola på Studi.

1. Klicka på elever i lärardelen.

2. Väj en eller flera elever

Välj sedan vilken klass eleven är i just nu på Studi eller gå direkt till eleverna under klassväljaren och klicka i de elever som ska tas bort.

3. Klicka på "Ta bort".

Efter att du valt elever så hittar du till höger på hemsidan en knapp som ger dig möjligheten att ta bort eleven/eleverna.

4. Godkänn sedan att du vill ta bort eleverna

En dialogruta dyker upp där du kan klicka OK om du vill att eleverna ska tas bort eller Cancel om du ångrar dig.