För att hitta till lärardelen så behöver du logga in på Studi.se och sedan kommer du att se en knapp högst upp till höger på Studi.se. (Lärardelen är ej tillgänglig på mobila enheter)

Innan du kan komma in i lärardelen så behöver du ett godkänt lärarkonto. Här kan du läsa mer om hur du får tag på det. Läs mer om det här.

Är det så att du inte ser knappen alls så kan det vara så att du är registrerad som en elev och behöver då kontakta Support eller skapa ett nytt konto.