Relaterade artiklar:

När du har skapat en uppgift eller om du vet att en annan pedagog har skapat en uppgift så hittar du denna uppgift under fliken "Uppgifter" inne i lärardelen.

Till vänster ser du då en lång lista över alla uppgifter som du har skapat.

Klickar du ur "Visa bara mina uppgifter" så ser du alla uppgifter som skapats på skolan. Du kan även filtrera listan på respektive klass genom att välja en klass i listan ovanför uppgifterna. Klicka på en uppgift för att se mer information och göra eventuella ändringar.