”Användarvänligt! Hög kvalitet på filmerna!”

”Korta informativa filmer som är lagom svåra. Bra med quizen!”

”Jag hörde ett tydligt aha från mina elever när de fick titta på filmer om solsystemet på deras modersmål. Det var extremt roligt att se att de fick den upplevelsen efter att vi hade pratat om solsystemet på svenska. Detta är ett kanonverktyg i klassrummet som jag kommer att använda flitigt!” Läs mer

”Perfekt material att använda sig av för elever som t.ex varit frånvarande under genomgångar, eller som repetition för elever.”

”Bästa studieverktyget!”

”Mycket bra komplement till min undervisning”

”Toppen med filmerna! De ger bra info på kort tid. Eleverna uppskattar att de är korta.”

”Gillar filmerna, men önskar att det var med bilder som förtydligar det talade språket. Många, ca 50%, elever med ADHD har även språkliga svårigheter (språkstörning) och det ibland vara svårt att hänga med.”

”Korta, tydliga och informativa animerade filmer. Mycket bättre än vad youtube kan ge. Toppen!”

”Filmerna är lätta att visa och tar upp fakta/ämnen på ett bra sätt. De fångar eleverna bra”

(Eftersom enkäten genomfördes under anonymitetsskydd har vi inte angett namn på dem som lämnat kommentarer.)