Kanske du ser någon av dessa meddelanden?

Då behöver du aktivera ditt konto. Detta är för att vi ska veta att epost-adress som du använt vid registrering fungerar.  Vid registrering så skickas en aktiveringslänk ut till din epost-adress som du använde när du registrerade ditt konto. Om du inte minns vilken epost du använde eller vill ändra epost-adress så kan du göra det genom att klicka på profilgubben högst upp i högra hörnet inne på Studi.se och sedan välja "Byt epostadress".

För att aktivera kontot så letar du upp det email som skickats till dig från avsändaren Herr Uggla där vi ber dig aktivera ditt konto, det ser ut så här;

Gå in på mailet och klicka på "Bekräfta". Du kan också klicka på länken under bekräfta-knappen eller kopiera och klistra in länken i din webbläsare.

tags: aktivera akti