Om det är så att du haft ett gammalt konto och nu använder skolfederationen men verkar ha tappat din gamla uppgifter och poäng. Gör så här.

Slå ihop kontona vid första inloggning

Om det så att ni använt era skol-addresser men nu loggar alla in med Skolfederationen så kan användarna slå ihop kontona såhär.

När en användare först loggar in får de frågan "Har du redan ett konto på Studi.se?" Om man svarar ja får man möjlighet att slå ihop sitt nya Skolfederation konto med det gamla.

Slå ihop kontona senare
Det går också att göra i efterhand, så här:

1. Användaren loggar in
  2. Går till profilmenyn (gubben symbolen uppe till höger)
  3. Väljer byt epost
  4. Det finns ett val där som heter "Har du ett annat konto? Slå ihop dem" Välj det.
  5. Nu får eleven skriva in namn och lösen på sitt gamla konto.
  6. Bekräfta
  7. Nu är det nya kontot ihopslaget med det gamla och alla uppgifter från tidigare bör finnas med.