Hej

För att få tillgång till allt innehåll på Studi behöver du ha en premiumlicens.

Det kan man få på olika sätt. Antingen via kommunen, skolan eller helt privat.

Kommun
Många kommuner har gått med i ett utvecklingsprojekt som heter Språkprojektet vilket bland annat innebär att många av kommunens skolor fått licenser. Klicka här för att kolla om din kommun är med i Språkprojektet.

Skola
Skolor behöver inte vänta på att kommunen ska gå med i Språkprojektet för att skaffa licenser. Här är mer information om hur din skola kan göra.

Privat
Du som enskild användare kan självklart skaffa en privat licens till dig själv eller någon annan. Så här gör du då.