Att skicka elev- och lärarlistor till oss är att bra sätt för att komma igång snabbt med hela kommunen.

Personuppgifter får inte mailas utan behöver skickas via Studis uppladdningsformulär för att inte bryta mot PUL.

Börja med att skapa en excel fil i enlighet med bilden nedan. Klistra in samtliga lärare och elever på alla skolor ni vill ha importerade:

Är det så att ni inte valt ett lösenord på användarna kommer ett automatiskt lösenord att sättas och skickas då tillbaka till listskaparen. Samt att lösenordet mailas ut till användarnas mailadresser.

Efter det hjälper vi er att importera listan i Studi och skolorna är då direkt redo att köra igång.