Om du vill få in elever från en annan skola än den som ditt konto är kopplat till så måste skolan tillhöra samma kommun.

Du skapar en grupp och väljer längst ned "Lägg till elever från andra skolor". Du måste då känna till elevens exakta epost för att kunna lägga till eleven.

Om det inte går kan det hända att elevens konto inte är kopplat till en skola i er kommun eller ännu inte har ett konto på Studi.

Om eleven har ett konto och du skriver in den exakta eposten hör av dig till oss på support@studi.se så hjälper vi dig med detta.

Det går inte att lägga till flera elever på en gång utan detta behöver göras för varje elev som du har men du behöver bara göra det en gång.