Studi.se är nu fritt att använda för alla registrerade elever och lärare under hela vårterminen 2020.

För att få tillgång till plattformen och dess innehåll tillsammans med dina elever så ska du göra följande:

1. Be eleverna gå till Studi.se och klicka på "Testa Studi "eller "Kom igång".

2. Be eleverna fylla i sina uppgifter samt välja sin skola och sin klass.

Vissa skolor vill att man väljer den emailadress som skolan tillhandahåller. Vår rekommendation är att eleven väljer den email-adress som eleven läser oftast.

3. Efter det är det bara att tuta och köra.

Tips till dig som lärare och inte har tillgång till lärardelen är att kopiera länken till de lektioner du vill att eleverna ska titta på och dela ut i läxa genom att klistra in länken i ditt skolsystem.