Studi.se är nu fritt att använda för alla registrerade elever och lärare under hela vårterminen 2020.

För att få tillgång till plattformen som lärare så är det så enkelt som att skapa ett konto genom första sidan. Sä här gör du:

1. Gå till Studi.se och klicka på "Testa Studi "eller "Kom igång".

2. Fyll i sina uppgifter samt välja sin skola och klicka i att du är lärare.

3. Efter det är det bara att tuta och köra.

Tips till dig som lärare och inte har tillgång till lärardelen är att kopiera länken till de lektioner du vill att eleverna ska titta på och dela ut i läxa genom att klistra in länken i ditt skolsystem.