När du har skapat ett konto på Studi finns det idag olika sätt för hur du kan logga in på Studi.

E-post och lösenord.

1. När du registrerade ditt konto kunde du välja att registrera det med en e-post och sedan ett lösenord. Du logga in genom att gå till Studi.se/login fyll i den e-post som du registrerade och sedan det lösenord som du angav.
  2. Vissa användare har avtal med oss via ett deltagande i Språkprojektet som Studi utvecklas inom. I så fall kan du ha fått ett utskick till din e-post med ett lösenord. Detta behöver du i så fall byta till något eget första gången som du loggar in på Studi.
  3. Om du har registrerat dig med ett google-konto så är det inte samma lösenord till Studi som till Google-adressen. Se nedan 👇

Google

Google-koppling på din e-postadress möjliggör ett eget sätt att logga in på. Du klickar på google-knappen vid Studi.se/login och använder det lösenord som du har till den e-postadressen. Lösenordet till din google-adress har ingeting med lösenord till Studi att göra.

Skolfederation

Skolfederation är en SSO-lösning (Single-sign-on) som flera kommuner har anslutit sig till. Då länkar kommunerna vår inloggning till sin inloggning via kommunen. På så sätt använder du enbart ett sätt att logga in på till alla digitala inloggningar som du har tillgång till i er kommun. Om du inte kommer in via Skolfederation så kan du kontakta oss på support@studi.se men i detta fallet kan du även kontakta din kommuns IT-avdelning.