I lektionslistan som finns som egen flik inne i lärardelen kan du enkelt navigera dig fram i ämnesträdets olika filmer och områden.

När du klickar på ett ämne så fälls trädet ned med de olika områdena som finns i ämnet. 👇

Om du istället söker efter relaterade ord i filmer så kan du även söka efter filmen. Då får du en siffra vid varje ämne där det finns film som innehåller sökordet. (Då kan du inte fälla ut trädet med andra filmer än de med siffran)

Inne i varje område kan du enkelt klicka på länken till varje film.

Den blå länken tar dig till filmen inne på elevdelen.

Knappen "Video" öppnar upp filmen inne i lärardelen som en pop-up.

Knappen "Quiz" öppnar upp så att du kan se vilket quiz i tre olika nivåer som tillhör respektive film. Dessutom får du som lärare fram facit till respektive quiz genom att klicka på frågan.

När du sett filmen och kollat att quizet är lagom svårt för dina elever så kan du snabbt dela ut film och quiz som en uppgift genom att klicka på den blå länken och sen klicka på dela ut uppgift.